Oldalak

2013. november 25., hétfő

Aktuális

¡Hola! 


Van itt még valaki néha, ahol már szinte a madár se jár?
Nagyon szégyellem magam, amiért mostanában ennyire elhanyagollak benneteket, tényleg ne haragudjatok rám, de amikor nem tanulok vagy edzem, akkor vagy beteg vagyok, vagy alszom, szóval elég zsúfolt az életem mostanában, és írni meg csak néhány lyukas órámon van időm, ha akkor éppen van ihletem...
Na, algunas új dolog az oldalon, amit érdemes tudnotok mostanában:

1, Társíróm még mindig ѕσρнιє, nem hagytam el sehol sem mamacitát, csak Ő is annyira le van terhelve mostanában, mint én. Te amo. :)

2, ѕσρнιє-val nagyon rákattantunk a spanyol nyelvre (hála a Tökéletes Kémia c. könyvnek, amit jelenleg is olvasok, ha időm akad rá), így a következő pár részben lesznek spanyol szavak, kifejezések. Nem kell aggódnotok, lesz mellé szómagyarázat, szóval nem kell majd találgatnia senkinek, hogy na, ez most vajon mi a mierdát jelenthet. Szóval izgalmas fejezetek elé nézünk, készüljetek fel! ;)

3, Nagy lelkiismeret furdalásom van, amiért már lassan egy hónapja (vagy mér több is?) nem volt új rész a blogon, így készítettem nektek egy újabb előzetest. Kiderül a 26. fejezet címe, és még néhány új információ a cselekménnyel kapcsolatban. Nem tudom, hogy láttátok-e már, de linkelem. :) 


4, Látom, hogy szép számmal gyülekezünk a Facebook oldalon, aminek nagyon örülök is! :) Azon gondolkodom, hogy ha elérjük a 100 lájkot, csinálok valami meglepetést, csak még nem tudom, hogy mi legyen az. Amúgy még az jutott eszembe, hogy ha szeretnétek engem kicsit személyesebben is megismerni, csinálhatnék a blognak egy csoportot is a közösségi oldalon, ahol tudnánk kicsit közvetlenebbül beszélgetni, meg ilyenek. Mit szóltok? ;)

5, Dobpergést kérek... Új szavazás került fel az oldalra, biztosan észrevettétek már ott fent, a jobb sarokban, mégpedig egy esedékes 'Karácsonyi Különkiadással' kapcsolatban. Igen, terveztem, hogy lesznek ilyen részek, mint karácsonyi, vagy szilveszteri, satöbbi... :) Szóval, a kérdésem egyszerű: melyik fiú szerepeljen a külön kis novellában? Fontos, hogy csak egy valakire szavazhattok, nincs lehetőség 'nem tudok dönteni, legyen mind a kettő'-re. :) Nehéz, de meg kell hozni ezt a 'haaaaatalmas nagy' döntést. Hajrá! :)

6 (utolsó, ígérem), Amit még észrevehettek, az az, hogy az oldal már most téli színekbe (és hangulatba) öltözött. (Nagyon ilyen kedvem lett most, hogy a névnapomon már szálingózott némi hó). 
A fejléc a saját munkám, amire kivételesen nagyon büszke is vagyok, mert (szerintem) jól sikerült. :3
A Facebook-oldalos modul képe is megváltozott, és mostantól mindig az oldalon lévő profilképre fogom cserélni, úgy döntöttem. 
Tütütümm. :)

Nos, azt hiszem, ez lenne minden, amit most szerettem volna veletek közölni.
Ne felejtsétek, már nem kell sokáig várnotok az új részre, és addig is SZAVAZZATOK! :)


Puszi: кєℓℓу. (& ѕσρнιє) ♥

2 megjegyzés: