2013. július 18., csütörtök

IMPORTANT!!!

Sziasztok. :)


Nem, most nem egy új résszel jövök, bár szívesebben hoznám azt, mint ezt...
Nagyon szépen köszönöm a 11 feliratkozót, jó látni, hogy ennyien itt vagytok, és ahhoz képest, hogy két hete még törölni akartam a blogot, most ez írom a legszívesebben.

DE. 

Én látom, hogy sokan olvassátok a részeket, látom, hogy +1ezitek őket, és azokról is tudom, hogy olvasnak, akiknek én magam küldöm el az új rész linkjét, de ettől függetlenül sokkal boldogabb lennék, ha ITT, A RÉSZEK ALATT is látnék véleményeket. Persze örülök azoknak, amiket elküldtök chaten vagy elmondtok szóban. De mégis más lenne itt látni. Ráadásul ha valaki olyan olvassa a történetet, aki nem ismer engem, és a rész végén csak így fejben megjegyzi magának, hogy "Hű, ez egy izgalmas rész lett, de várom már a következőt.", arról én nem fogok tudni! És azt sem fogom tudni, hogy kinek mi tetszett vagy nem tetszett.
Szóval, fájó szívvel ugyan, de mostantól bevezetem azt, hogy ha nincs minimum 4 komment egy rész alatt, akkor nem lesz új rész egészen addig, amíg össze nem gyűlik az a 4 megjegyzés. (és a válaszaim nem tartoznak ezek közé!)
A 4 nem olyan sok, viszont jó lenne már új emberektől is visszajelzéseket kapni.
Elméletileg 11en rendszeresen olvastok, nem? Akkor kapásból ha mindenki ír egy mondatot, az már 11 hozzászólás, én pedig már repdesek az örömtől. De kicsit rosszul esik, hogy 11 lehetne, és ehelyett egy sincs... Ha már elolvastál egy részt. nem lehet olyan nehéz odaírni, hogy mi tetszett, mi nem tetszett, mit csinálnál Katie helyében vagy nem is tudom, és hogy alig várod a következőt!
Volt olyan rész, ahol kaptam 6 megjegyzést. Most miért nem kapok egyet sem?
Szóval... várom a kommentjeiteket a 7. fejezethez.


U.I.: Már elkezdtem a 8. fejezetet, szóval minél hamarabb jönnek a kommentek, annál hamarabb jön az új rész is. ;) Szóval hajrá, én várok...


#szeretemazolvasoimat

Puszi: Kelly. 

2 megjegyzés:

  1. Imádom az összes részt,de a legutóbbi volt a kedvencem! Már nagyon várom a kövi részt!!:)

    VálaszTörlés
  2. tudok írni ;) imádom folytatsd folytatsd *-*

    VálaszTörlés