2013. október 13., vasárnap

Részlet!

Sziasztok!


Tudom, hogy erre a hétvégére ígértem a következő részt, de sajnos még nem lettem/LETTÜNK készen, ugyanis ezt a (pár) következő részt most nem egyedül írom, hanem egy barátnőmmel, Szofival. :)
Ez a helyzet úgy alakult ki, hogy én személy szerint nem igazán tudtam, hogy hogyan is kéne folytatnom a dolgokat, mire ez a drága lány felvetette, hogy kerüljön bele a történetbe egy 18+ jelenet is, persze csak burkoltan és szépen megfogalmazva. És Szofival együtt írjuk meg ezt az egészet, viszont még nem volt elég időnk ahhoz, hogy befejezzük.
Viszont itt van egy kis részlet abból, ami már megvan:

"Már nem is tudom, mióta sétálok, mikor hirtelen egy autó tűnik fel a horizonton, és a motor zaja megzavarja az amúgy szokatlanul nagy csendet. Legnagyobb meglepetésemre az Ő kocsiját ismerem fel, így szinte gondolkodás nélkül, zakatoló szívvel lépek le az úttestre, és megállok.
Látom, hogy a kocsi egyre csak közeledik, de a fiú nem fékez le, amit nem értek.
El akar ütni???
Mivel kissé későn vesz észre, satufékkel áll meg nagyjából 1 méterrel előttem. Döbbenten meredek rá, miközben érzem, hogy levert a víz. Ő is hatalmas szemekkel bámul rám, miközben látom, hogy zihál, és olyan erővel szorítja a kormányt, hogy elfehérednek az ujjai.
Remegő lábakkal botorkálok oda a vezető felőli, lehúzott ablakhoz, és tétovázva benézek.
- Hová mész…? – kérdezem halkan.
Még mindig maga elé mered, és nem reagál a kérdésemre. Mély levegőket vesz, és még mindig erősen markolja a kormányt.
Óvatosan a kezéhez érek, mire végre felém fordul, és kezd lehiggadni. Szemeit végigjáratja az arcomon, miközben végre szólásra nyitja ajkait.
- Ülj be… - suttogja rekedt hangon.
- Mi? – kérdezek vissza zavartan, miközben visszahúzom a kezem.
- Ülj be az autóba. – ismétli meg hangosabban, mire bizonytalanul megkerülöm a járgányt, és kinyitom az ajtót, majd beülök az anyósülésre.
Felbőgeti a motort, és beletapos a gázba."



Remélem, hogy tetszik, és lehet tippelgetni, hogy ki is ez a fiú! :)
Új szereplő? (Jut eszembe, bővült a stáblistánk, remélem észrevettétek már, de ha még nem akkor katt ide: Characters). Vagy talán egy régi?

#ilysmpeace
Puszi: Kelly.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése